Yhden vaiheen kassa on nykyaikaa

Yhden vaiheen kassa on nykyaikaa verkkokaupassa. Aiemman yhden sivun kassan asemesta on järkevää käyttää yhden sivun – yhden vaiheen kassaa. Yhden vaiheen kassalla ei tarvitse edetä tyyliin kuuden eri vaiheen kautta tehdäksesi tilauksen ja lisäksi vielä vierittää näyttöä siirryttäessä vaiheesta toiseen. Yhden vaiheen kassan saa työpöytänäkymässä näkymään kolmeen vierekkäiseen palstaan, joten siinä käytetään mahdollisimman hyvin sivun leveys hyödyksi. Myös sivun vierittämistä pystysuunnassa ei yleensä tarvita, sillä yhden tai muutaman tuotteen tilauksessa näkyy myös Tee tilaus painike ilman vierittämistä. Asiointi on siis helppoa ja nopeaa. Luonnollisesti kassa on responsiivinen eli se mukautuu kännykälle, tabletille, läppärille ja isolle pöytänäytölle.

Fire Checkout kassa – Magento 2  ja Magento 1.x

Magentolle saatava Fire Checkout laajennus on mielestämme paras vaihtoehto. Se on saatavana sekä Magento 2 että Magento 1.x versiolle ja sitä kehitetään aktiivisesti ja se toimii todella hyvin mobiilikäytössä. Magento 2 versiolle Fire Checkout laajennus löytyy täältä. Ja Magento 1.x  versiolle Fire Checkout laajennus löytyy täältä.

Fire Checkout kassa – hyödyt ja ominaisuudet

Muita Fire Checkoutin hyötyjä ovat esimerkiksi asiakkaan tunnistus GeoIP:n eli maantieteellisen IP-osoitteen perusteella. Näin asiakkaalle voidaan näyttää valmiiksi kassalla sekä ostoskorissa toimituskulut kuhunkin maahan. Asiakkaalle jää silti mahdollisuus valita toimitusmaa mikäli sattuu olemaan tilausta tehdessä ulkomailla eikä kotimaassaan.

Hyvin hyödyllinen ominaisuus on, että turhia täytettäviä kenttiä voi piilottaa, vaikkapa faksinumero, jota ei pahemmin enää käytetä. Kenttien järjestystä voi helposti muuttaa ja osan täytettävistä kentistä voi laittaa samalle riville, esimerkiksi sähköpostiosoite ja puhelinumero sekä postinumero ja postitoimipaikka.

Valinnaisia ominaisuuksia on, että näytetäänkö kassalla tilauksen yhteenvedossa tuotekuva ja lyhyt kuvaus tuotteesta. Tuotekuvan kokoa voi halutessaan muokata suuremmaksi mikäli oletuskoko ei ole riittävä.

Teknisiä ominaisuuksia on Ajax:n hyödyntäminen jolloin mm. toimitustavat määräytyvät tilauksen määränpään mukaan ja samoin myös tarjolla olevat maksutavat, esimerkkinä vaikkapa Postiennakko tai Bussiennakko vain kotimaahan.

Fire Checkout kassa – hyödyt B2B kauppaan

Fire Checkoutin yksi tärkein ominaisuus B2B kauppaan on VAT validointi EU:n aluella. Validointi tapahtuu VIES järjestelmää hyödyntäen. VIES on ALV-tietojen vaihtojärjestelmä.

Fire Checkout kassa – käyttökelpoiset lisäominaisuudet

Muita käyttökelpoisia ominaisuuksia ovat kommenttikenttä, kuponkikoodi, asiakkaan kuvatiedoston liittäminen tilaukseen ja monen monta muuta hyödyllistä ominaisuutta.

 

Haluatko tietää lisää? Klikkaa Seobuustin sivulle ja soita numeroon 040-7166045.

Klikkaa ja katso aiempi blogikirjoitus

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *