Onnenpyörä, verkkokaupan konversio. Konversion parantamiseen on monta keinoa. Yksi sellainen jota kannattaa kokeilla ja käyttää on Wheelio, alustariippumaton Onnenpyörä.

Onnenpyörän sijainti verkkokaupassa

Ajatuksena Onnenpyörässä on saada asiakas ostamaan Onnenpyörän alennuksella tai edulla viimeistään siinä vaiheessa, kun potentiaalinen asiakas on poistumassa sivustolta eli on siirtymässä vaikkapa osoitekenttään. Onnenpyörä voi sijaita vaikkapa siis vain ostoskorissa tai kassalla ja aktivoituu vain silloin, kun asiakas on poistumassa verkkokaupasta tekemättä tilausta.  Onnenpyörää voi käyttää myös vaikkapa Ystävänpäivänä, Pääsiäisenä ja muutenkin sopivana hetkenä, kun haluaa palkita asiakkaita lyhytaikaisella edulla. Tällöin Onnenpyörän aktivointi voi olla vaikkapa 15-30 sekuntia sivustolle saapumisesta riippumatta siitä, mille sivulle on sivustolla tullut. Sinä päätät itse miten haluat hyödyntää Onnenpyörän ominaisuuksia.

Onnenpyörän alennukset ja edut

Onnenpyörässä voi olla etuna vaikka prosentuaalinen alennus, ilmainen toimitus tai vaikkapa yllätyslahja. Onnenpyörässä on esillä ei voittavia kohtia, mutta Onnenpyörä ei niihin koskaan pysähdy, koska tarkoituksena on saada asiakas tekemään ostos. Onnenpyörää saa pyöräyttää vain kerran ja ennen sitä annnetaan sähköpostiosoite. Onnenpyörää voi pyöräyttää vaikkapa vain kerran 30 päivässä tai haluamalla intervallilla. Onnenpyörän voitto on voimassa esim. 15-30 minuuttia ja kello alkaa laskemaan nollaan alennuksen voimassaoloajan loppumisen merkiksi. Näin asiakas saadaa tekemään ostopäätös ripeästi saamallaan kuponkikoodilla. Verkkokaupassa pitää tietenkin määritellä kuponkikoodit ja niillä saatava alennus, jotta haluttu alennus aktivoituu ostokorissa ja kassalla.

Alennuksen määrään vaikuttaa toki keskimääräinen tuotteiden myyntikate. Mikäli myyntikate on yli 50 % niin 5-20 % alennus on helppo antaa tuotteesta jos toisesta. Voittavien alennusten suhteen voi painotus olla 5 ja 10 % alennuksiin yhteensä 80 % painotuksella ja sitetn vaikka 15 ja 20 % alennuksiin on yhteensä 20 % painotus. Vaihtoehtoja siis riittää monipuolisesti halutun lopputuloksen saamiseksi.

Verkkokaupan konversio

Onnenpyörän vaikutus konversioon voi olla todella hyvä. Konversio voi nousta tavanoimaisesta 0,5-1,5 % konversiosta jopa 7-9 % konversioon. Mitäpä siis enää mietit. Ota Onnenpyörä käyttöön ja hyödynnä sen monipuoliset mahdollisuudet ja paranna konversiota. Toki paras alusta verkkokaupalle on tietysti Magento 2. Magento verkkokaupan saat osoitteesta https://seobuusti.fi

Lisää Onnenpyörä verkkokauppaasi, soita ja kysy lisää 040-7166045.

Katso aiempi blogikirjoitus verkkokaupan nopeasta sivulatauksesta klikkaamalla tästä

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *