Verkkokauppa yritykselle?

Pienelle ja keskisuurelle yritykselle paras verkkokauppa on Magento. Mikäli verkkokaupan
lisäksi on tarvetta blogille, niin siinä tapauksessa hyvä valinta on WordPress + WooCommerce.
WordPress on blogia varten ja WooCommerce verkkokauppaa varten. Magenton ja WooCommercen vahvuutena on avoin lähdekoodi ja verkkokaupan ominaisuuksien jatkuva maailmanlaajuinen kehitys.

Mitä on hyvä ottaa huomioon verkkokaupassa?

Verkkokaupassa on tärkeää, että se ei ole toimittajariippuvainen, sillä muutoin olet ns. yhden ratkaisun varassa. Tästä syystä Magento ja WooCommerce ovat turvallisia valintoja mikäli myöhemmässä vaiheessa haluat vaihtaa yhteistyökumppania. Molempiin saa paljon laajennuksia ja integraatioita. Verkkokaupan tärkeimmät laajennukset ja integraatiot liittyvät maksutapoihin ja toimitustapoihin.

Mitä maksutapoja on tarjolla verkkokauppaan?

Kotimaan maksutavoista yleisimmät maksutavat liittyvät Paytrail ja Checkout maksutapoihin, joilla on valikoimissaan verkkopankit, luottokortit ja erilaiset osamaksupalvelut. Ulkomaisia ostajia varten on hyvä olla luottokortin lisäksi PayPal maksutapa. Asiakkaille on hyvä tarjota lahjakortti yhdeksi ostettavaksi tuotteeksi ja maksutavaksi.

Mitä toimitustapoja on tarjolla verkkokauppaan?

Kotimaan toimituksissa ovat selkeämmin tarjolla Posti, Matkahuolto, DB Schenker ja PostNord. Ulkomaisen toimituksiin ovat tarjolla Posti, UPS, DHL, PostNord ja monta muuta toimijaa, joten vaihtoehtoja riittää.

Mitä huomioitavaa on verkkokaupan ulkoasussa?

Verkkokaupan ulkoasu on tärkeää seikka. Valmiita ulkoasupohjia on saatavilla paljon ja ne ovat hyvin pitkälle muokattavissa asiakaskohtaisesti. Hinnat vaihtelevat muutamasta kymmenestä eurosta noin sataan euroon. Ulkoasuteeman valinnassa tärkeää on se seikka, että ulkoasuteemaa on myyty paljon ja teemaa päivitetään jatkuvasti verkkokauppa-alustan kehittyessä. Eniten myyneet teemat ovat turvallisia valintoja, sillä se takaa teeman päivitykset jatkossakin. Magentolle turvallinen valinta on Ultimo niminen teema ja WooCommercelle Porto niminen teema. Parhaimmissa ulkoasuissa muutoksia voi tehdä suoraan verkkokaupan hallinnassa ilman koodaustaitoa.

Mikä merkitys on SSL-sertifikaatilla ja https-osoitteella?

SSL-sertifikaatilla saat käyttöön salatun https-liikenteen verkkokaupan ja asiakkaan selaimen välille. Tämä lisää osaltaan tietoturvaa ja hakukoneet nostavat hakutuloksissa näitä sivuja salaamattomien sivujen edelle.

Verkkokaupan projektiaika.

Verkkokaupan projekti avaimet käteen periaatteella vie useimmiten 3-4 viikkoa. Kauppias lisää tuotteet tai palvelut verkkokauppaan ja sen jälkeen myynti voi alkaa.

Haluatko tietää ja kuulla lisää? Katso Seobuustin sivu ja soita 040-7166045 ja kysy lisää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *